Llibres de Text 21-22

Llibres de Text Curs 21-22

Us adjuntem la proposta de llibres  de l’escola i informació referent al curs 2021-22.

Com cada curs podeu continuar fent reutilització de llibres a través d’IDDINK, o comprant-los a qualsevol llibreria,  però aquest any La Direcció de L’Estel ha estat treballant per poder-vos oferir el Servei de compra de llibres de text / llicències  a la pròpia escola amb uns preus més competitius i facilitant-vos el tràmit.

Us demanem que si decidiu fer la comanda de llibres i llicències que necessitarà el vostre fill/a amb nosaltres envieu un correu electrònic  a l’escola a comandallibres@lestel.net  especificant  quins són els llibres de la llista que voleu adquirir al centre. Aquests seran entregats al vostre fill/a directament el mes de setembre, un cop s’incorporin a la classe.

Quan envieu el correu especificant  la comanda rebreu resposta per part d’administració amb la quantitat exacta que haureu d’ingressar.

El número de compte on haureu de fer l’ingrés, fent constar el nom de l’alumne/a i el curs que començarà, és el següent:

ES49  2100  0296  6402  0028  7050

Les famílies podreu realitzar la reserva dels llibres a través de l’Estel i el seu pagament  entre el 5 i el 23 de juliol.

Si teniu qualsevol dubte o necessiteu qualsevol aclariment, podeu escriure directament al mail que us hem especificat anteriorment.

Llistats de llibres per cursos

Llibres de Text P-3

Document PDF

Llibres de Text P-4

Document PDF

Llibres de Text P-5

Document PDF

Llibres de Text 1 EP

Document PDF

Llibres de Text 2 EP

Document PDF

Llibres de Text 3 EP

Document PDF

Llibres de Text 4 EP

Document PDF

Llibres de Text 5 EP

Document PDF

Llibres de Text 6 EP

Document PDF

Llibres de Text 1 ESO

Document PDF

Llibres de Text 2 ESO

Document PDF

Llibres de Text 3 ESO

Document PDF

Llibres de Text 4 ESO

Document PDF